Outdoor csapatépítés - Nordic Walking
Értékesítők képzése

Képzés, Karitatív programok, Rendezvényszervezés

Kiemelt ajánlatok

Outdoor csapatépítés - Nordic Walking

A szervezet legfontosabb és nélkülözhetetlen partnerei saját alkalmazottaik, a belső ügyfelek! Figyelmen kívül nem hagyható pénzügyi szempontok is alátámasztják, de a cég stabilitásához és hosszú távú fejlődéséhez az első pillér az alkalmazottak lelki – és testi egészsége.

Értékesítők képzése

Értékesítés napról napra, máról holnapra, hogyan fejlesszük értékesítőinket? Elgondolkodtató kérdés, hogy vállalatunk dolgozóinak milyen képzést biztosítsunk, milyen irányba fejlesszük tovább a készségeket és képességeket.

Miért fontos az ajándékozás az üzleti kapcsolatokban?
Hogyan használjuk „okosan” az ajándékozást?
Milyen kommunikációs szerepe van az ajándékválasztásnak?
Hogyan válasszunk ajándékot?

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu