Amire büszkék vagyunk - Ingyenes Nordic Walking program down-szindrómás embertársaink számára

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Kolléganőnk Péter Zsuzsanna, a program vezetője ingyenes Nordic Walking programja down-szindrómás embertársaink számára:

A down-szindrómás emberekre nagyobb figyelmet kell szentelni az egészségük megtartása érdekében.

Ehhez elengedhetetlen az egészséges táplálkozás és elegendő mozgás. A sport javítja kondíciójukat, gondoskodik megfelelő szórakozásról minek következtében az önbizalmuk fokozatosan erősödik.

Mindenki egyedi és megismételhetetlen a maga adottságaival, készségeivel, korlátaival és félelmeivel. Mindnyájunknak vannak álmai, reményei, vágyai attól függetlenül, hogy egészségesen születtünk vagy sem.

A down-kórral születettek általában a mozgás és beszéd területén küzdenek nehézségekkel. A Nordic Walking tréning mindkét területre jó hatással van, ezzel segítve a beilleszkedést és nyitottságot az egészséges emberek irányába.

Először a testtartás szokott látványosan javulni, kiegyenesednek, a fejüket büszkén felfelé tartják. Járásuk dinamikusabb, ütemesebb lesz, ami hosszú gyaloglások és kirándulások megtételére is alkalmassá teszi őket. A sok mozgás következtében javul asz egyensúlyuk, idővel megszűnhet az egyensúlyzavar. mivel többet vannak társaságban, és szeretik amit csinálnak, gyarapszik a cialis pas cher szókincsük, a beszédfejlődésük felgyorsul. A rendszeres sport hatására átalusszák az éjszakát, kezelhetőbbek, nyugodtabbak lesznek, a friss levegőn immunrendszerük megerősödik.

Amennyiben az Ön kitüntető figyelmét is felkeltette a segítség lehetősége kérem jelezze és örömmel tájékoztatjuk az integrációt fejlesztő és csapatot építő, down – szindrómás társainkkal közös Nordic Walking programjainkról!

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu