Szolgáltatások

Miért fontos az ajándékozás az üzleti kapcsolatokban?
Hogyan használjuk „okosan” az ajándékozást?
Milyen kommunikációs szerepe van az ajándékválasztásnak?
Hogyan válasszunk ajándékot?

Catering

A igény esetén catering szolgáltatásával is áll rendelkezésére. Legyen szó akár egy kávészüneti bekészítésről, akár több száz fős családi rendezvényéről, vagy egy közös élményfőzésről!

Dekoráció

Különleges rendezvényéhez különleges dekorációra van szüksége? Kollégánk, az ország legigényesebb virág designere készen áll az elképzeléseivel harmonizáló dekoráció elkészítésére, a tökéletes esküvői csokortól a kirakatrendezésig bízza nyugodt szívvel magát Ránk!

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu