Megjelent sikerkönyvünk Sikerképlet címmel!

Megjelent sikerkönyvünk Sikerképlet címmel!

Hogy mi is a siker? Mindenkinek más, bár sokan azt hiszik, csak a pénz és a csillogás jelenti ezt. A Venna Kft. trénere, Ruzsa Dóra az 5 pontos sikerképlet megalkotójának új könyve, a 25 kiemelkedő magyar sikerképlete. A szerző a kötetben olyan emberek példáján keresztül mutatja be a módszert, mint Nagy Feró, Román Sándor az ExperiDance alapítója, Joshi Bharat, Böjte Csaba szerzetes, Végh József túsztárgyaló, Zólyomi Zsolt parfümőr, vagy Komócsin Laura executive coach.

Megalkotta az 5 pontos sikerképletet, mely olyan, mint az egyszer-egy: bárki számára könnyen átlátható, megtanulható, megérthető.A példák alapján megtudhatják, mely pontokban hasonlítanak a kiemelkedően sikeres emberekhez, s melyek a fejlesztendő területei. Ruzsa Dóra megismerteti az olvasóval, melyek azok a viselkedési módok, amelyek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen, de bemutatja azt is, hogy mik az elhanyagolható vagy kevésbé fontos dolgok. Így nemcsak megmutatjuk, mi a sikeresek titka, hanem konkrét tippeket adunk arra, hogyan érje el bárki, bármikor a saját céljait.

Az 5 pontos sikerképletről

Ahhoz, hogy valaki elérje céljait, hogy hatékony, sikeres és elégedett legyen, először a múltat kell rendbe tenni.

Az 1. lépés a Feldolgozás, amikor azokat a múltbéli stressz blokádokat kell oldania, amik mindennapjai teljesítményét blokkolják.

A 2. lépés a Felkészülés, amikor megváltoztatja gondolkodásmódját és hozzáállását, valamint kitűzi a megfelelő célt.

A 3. lépés a Fenntartásé, ahol a kitartására és türelmére lesz szükség, hogy elhatározásában meg ne álljon. "Mindig a sárga úton", ahogy Dorkáék éneklik az Oz, a nagy varázslóban.

A 4. lépés a Formálás, ahol a rugalmasságé és az újrakalibrálásé a főszerep, amik segítségével könnyedén küzd majd meg a nem várt akadályokkal.

Az 5. lépés, a Folytatás meglepő lehet: ekkor ugyanis már elérte a célját, ebben a szakaszban kell tehát feldolgozni a siker feszültségét, s a célelérést egyszeri élmény helyett ismétlődő szokássá tenni.

A könyvben szereplő 25 kiemelkedően sikeres interjúalany:

1. Avidor András, a BNI Magyarország társigazgatója 14. Nagy Feró énekes, zeneszerző
2. Bagdy Emőke Prof., Dr. pszichológus, emeritus egyetemi tanár 15. Novák János színházigazgató
4. Böjte Csaba ferences rendi szerzetes 16. Portisch Lajos sakk nagymester, a Nemzet Sportolója
5. Cziva Oszkár, Dr., habil , a JNT Security Logisztikai és Biztonsági Kft. üzleti igazgatój 17. Rakonczay Gábor, óceáni evezős és vitorlázó
6. Farkas Attila testőr 18. Román Sándor, az  ExperiDance és a RaM Colosseum művészeti vezetője
7. G. Németh György, a  Benyovszky Orvosi Központ igazgatója, Napidoktor főszerkesztője 19. Sárkány Péter, a  Szent László Gimnázium igazgatója
8. Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő 20. Szekeres Pál vívó
9. Joshi Bharat műsorvezető, TV2 21. Tényi József, a Puma Hungary Kft. ügyvezető igazgatója
10. Klein Dávid hegymászó 22. Vad Fruttik zenekar
11. Komócsin http://acheterdufrance.com/ Laura ACC üzleti coach 23. Végh József túsztárgyaló
12. Lénárt Ágota, Dr. sportpszichológus 24. Vivat Bacchus,  acapella együttes
13. Muri Enikő énekes, színésznő 25. Zólyomi Zsolt parfümőr

25 különböző területről érkező, magyar ember, akik hiteles gondolkodása, szemlélete, sikerei leutánozhatók, átvihetők az olvasó saját életébe, ha egyetlen tényező jelen van: az erőteljes, szenvedélyes akarat.

A kötet arra ad választ, mik azok a tulajdonságok és szokások, amiket követve az élet bármely területén teljesítménynövekedés és elégedettség érhető el.

Aki ma Magyarországon sikeres szeretne lenni, annak nincs jobb útmutató ennél a könyvnél, hiszen itt nem amerikai tippeket vagy elméleti gondolatfüzéreket olvashat, hanem a hamisítatlan magyar valóságot, s az ebben való boldogulás útját. Talál majd üzletembert, politikust, sportolót, zenészt, rendezőt, koreográfust, pszichológust, akik az élet legkülönfélébb területeiről jöttek, mégis egy dologban teljesen ugyanolyanok: szenvedélyesen el akarták érni a céljaikat – és el is érték.

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu