Coaching

Coaching

Nem tréning, nem terápia, nem tanácsadás és nem baráti beszélgetés:
A coaching mindezek összessége!

Mit jelent a coaching?

A coaching egy olyan személyre szabott, egyedi fejlesztési forma, ahol a résztvevő személyisége, motivációja és képességei együttes figyelembevételével érünk el olyan jelentős, és tartós pozitív változást, melyből a szervezet és az egyén egyaránt profitál. A coaching gyakorlatorientált és rugalmas, valamint gyors fejlődésre ad lehetőséget.

Nem csak vezetőknek (executive coaching), kulcsembereknek (business coaching) ajánljuk, hanem olyan személyeknek is, akik fontosnak tartják személyiségük fejlesztését, önbizalmuk erősítését, hogy életük minden területén kiegyensúlyozottabbak és sikeresebbek legyenek (life coaching).

Eredményközpontú, gyakorlatorientált, 360º-os együttműködést ajánlunk a coaching minden területén.

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu