Új outdoor csapatépítő élményprogramunk – Bevezetés a kürtőskalács művészetébe

 

Bevezetés a kürtőskalács művészetébe

 

Az outdoor csapatépítő élményprogram során betekintést nyerhet, hogyan készül az igazi kürtőskalács. Megtapasztalhatja, hogy ugyanolyan fontos a szén kezelés művészete, mint a jól kidolgozott, kovásszal készült kelt tészta, és hogy mindezek után is csak, akkor lesz igazi kürtőskalács, ha ezt szívvel lélekkel készíti.

 

A kürtőskalácssütésezért is jó csapatépítő program, mert aktív kikapcsolódásként lehetőséget teremt a csapat egységgé való összekovácsolásra, a csapatszellem erősítésére. Ugyanis koedukált (és nem csak) csapatépítő élménytréningről van szó, hisz a szénkezelést általában férfiak, míg a tésztakészítést a nők szokták vállalni. De garantáljuk, hogy mindkettő elsajátítható. Nem kell hozzá osu acheter viagra pfizer különösebb kézügyesség, vagy a pékszakmában való jártasság, csak egy csipetnyi jóakarat, és a közös munka gyümölcséből finom kürtőskalács lesz.

 

Program leírása:

A különleges gasztrokaland alatt csapata összekötheti a kellemeset a hasznossal, hisz ki mit süt, azt egye is meg címen - ahány kürtőskalácsot képesek sütni ez idő alatt, azt mind elfogyaszthatják, sőt ha maradt meg, haza is vihetik családtagjaik számára. Amíg a tészta elkészül és kel, és a szénbegyújtás is megtörténik, addig a résztvevők a kürtőskalács történetéről szóló mondákat ismerhetnek meg, majd jöhet a munka: a tészta feltekerése a sütőfára, maga sütés, majd ízesítés. A program végén és közben a kürtőskalács jóízű fogyasztása ajánlott.

 

Helyszín:

Bármilyen külső helyszínre ki tudunk szállni, csak a fedetlen területre, 230V-­os áramra, és ha lehetséges vízvételi lehetőségre van szükség.

 

Felszerelés:

Minden kellékről, felszerelésről, és alapanyagról gondoskodunk, sőt munkakötényt is biztosítunk.

 

Időpont:

Előzetes egyeztetés alapján lehet időpontot foglalni, de a nyári szezonban hétköznaponként könnyebben tudunk kitelepülést vállalni.

 

Létszám:

5 - 10 fős csapatoktól kezdve 100 ­ 200 fős programra is készen állunk.

 

Időigény:

Létszámtól függően 3 - 4 órás programokat, de akár fél vagy egész napos programokat is

vállalunk és egyedi kérések alapján örömmel állítunk össze különböző csomagokat.

 

Köszönettel várjuk megtisztelő ajánlatkérését!

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu