Karitatív program

Karitatív program

KARITATÍV PROGRAM keretében a csapatnak lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját kezűleg, tevékenyen segíthessen a rászorulókon: játszótér- és vadetető-építés, közterek, közhasznú intézmények, alapítványi tulajdonok felújítása.

Ennek köszönhetően a csapat egy olyan közös élményt és maradandó értéket tudhat magáénak, amely tartósan megalapozza a csapatidentitást a résztvevők számára.

Azt ilyen jellegű programokon választható, hogy milyen mértékben kéri a partner a csapatépítés tréneri oldalról moderálását, azaz lehetőséget biztosítunk a könnyed együttlét és a közös élmény csapatépítő erejére, továbbá a karitatív program hagyományos csapatépítő módszerekkel összeállított egyedi kombinációjára is. Enne jelentősége abban áll, hogy eme rendhagyó szegmensben a jelenlegi piaci kínálattal ellentétben jelentősen növeltük résztvevő szervezetek hatékonyságát, illetve a humánerőforrás és a vállalt vezetése számára költséghatékonyabb koncepciókat fejleszteni.

A 2012es év mérföldkőnek számít az ilyen programjainkban, hiszen bizonyítottuk, hogy akár 100 fő részére is ösztönző élményt adhat egy ilyen program.

Természetesen mi sem zárkózunk el az olyan felkérésektől, amelyek kisebb csoportokra vonatkoznak, azonban szervezői felkészültségünk mára lehetővé teszi akár a 200 - 300 fő aktív mozgatását is.

Két terület különösen közel áll a szívünkhöz: a rászorulók támogatása és a közösségek, közösségi életterek fejlesztése. Igaz, e két témakör szinte lefedi azt a szót, hogy karitatív, azonban nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy ez az a programunk, ahol nem csak a résztvevő, hanem a tevékenység célpontja is azt mondja „több lettem”!

Néhány terület, mely kombinációként fejleszthető:

  • Együttműködés hatékonyabbá tétele
  • Vezetői készségfejlesztés
  • Motiváció
  • Teljesítményértékelés
  • Projektmenedzsment
  • Kommunikáció a csoportban

Örömmel vállaljuk a program megszervezésén és lebonyolításán túl a híradást is nemes eseményükről!

Néhány résztvevői visszajelzés:

„Mind a személyetek, mind a környezet, ahol dolgozhattunk egyszerűen csodálatos volt, még ma délben is a péntekről beszélgettünk a kollégáimmal, annyira felemelőnek találtuk. Nagyon tetszett a lovak, az állatok közelsége, az, ahogyan vártatok minket, az egész hangulat nagyon családias volt, úgy éreztük, mintha hazaértünk volna. El is tudom képzelni, hogy ez a környezet és a személyetek pozitívan hat a betegekre, ha ránk ilyen hatással volt. :-) Lehajtom a fejem a munkátok előtt, mert ennek kézzel fogható haszna van, jobbá teszitek vele a világot”

”Nagyon jó volt a pénteki nap, én személy szerint nem azt éreztem, hogy adtam, hanem azt, hogy kaptam. :)
Ez a munka nekünk is egyfajta terápia volt, összefogás egy jó cél érdekében, mindemellett pedig igazán jól éreztük magunkat. Örülök annak, hogy a mostani anyagias és személytelen világban vannak még ilyen emberek, akik ezt az alapítványt működtetik, illetve a munkájukat segítik. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek az eseménynek és köszönöm a lehetőséget!
A következő idézet mindent elmond: :“Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít.” (Ralph Waldo Emerson)
Kívánom Nektek, hogy kapjatok még sok segítséget a munkátokhoz és legyen erőtök a folytatáshoz!

"Szeretném megköszönni azt a szívből jövő segítséget, amit mind a program szervezése, mind pedig a lebonyolítása során kaptunk Tőletek! Nagyszerűen éreztük magunkat, és jó volt látni a csapatot, ahogy lelkesen dolgoztak – és a nap végére jólesően elfáradtak."

"Nagyon köszönöm még egyszer a lehetőséget, számomra igazán megindító élmény volt ott lenni Nálatok. Nagyon sok sikert kívánok! Remélem mielőbb visszatérhetünk Hozzátok!”

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu