Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés

Úgy látja, vállalata sokkal többre képes, de valahogy mégsem optimális működése? Elképzelhető, hogy szervezetfejlesztésre van szüksége. De mit is jelent ez?

Egy szervezet hosszútávon csak akkor lehet sikeres, ha képes rugalmasan alkalmazkodni a folyton változó külső és belső környezethez.   Jelentős változás lehet a például a szervezet ugrásszerű növekedése, egy nagyobb létszámleépítés, vagy akár az üzleti stratégia megváltozása, de igen gyakori, hogy a gazdasági fejlődéshez szükségszerű a szervezet fejlesztése, a folyamatok átalakítása, és ezzel egy időben a dolgozók fejlesztése, rendszerbe integrálása is.

A szervezetfejlesztés tehát a tartós változásokat tüneti kezelés helyett, a valódi problémák megoldására fókuszálva, egy komplex rendszerben valósítja meg.

Ezt a komplex rendszert az alábbi lépcsőfokokkal valósítjuk meg:

  • Tervezés: szervezeti diagnosztika, mélyinterjúk, célkitűzési iránymutatás
  • Gondos előkészítés: akciókutatás, konzultáció,módszertani javaslatok
  • Szoros együttműködés: humánerőforrás-fejlesztés, stratégiai tanácsadás
  • Hatékony támogatás és utókövetés: rendszertámogatás, utókövetési rendszerek kidolgozása és támogatása

Szervezetfejlesztési együttműködésünk során, nem csak a vállalati kultúra megfelelő befolyásolását érjük el, hanem a strukturális kérdések megoldásában, az emocionális tényezők mérlegelésében is támogatjuk partnereinket, egészen a cég piaci pozíciójának megerősödéséig.

Mire jó szervezetfejlesztés technikánk?

  • A folyamatok optimalizálásával jelentősen javul a szervezeten belüli együttműködés
  • A feladatkörök és felelősségek meghatározásával segít a konfliktusok minimalizálásában
  • Erősíti, építi a csapatmunkát, a személyes kapcsolatokat
  • Elégedettebb, motiváltabb kollégákkal dolgozhatunk együtt
  • Képessé teszi a szervezetet a további fejlődésre, a változások rugalmas kezelésére

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu