CSR/Karitatív program

CSR (corporate social responsibility - vállalati társadalmi felelősségvállalás) – mint komplex irányítási szemlélet - mára követendő szervezeti magatartássá vált.

A márkák, vállalatok - és esetenként a civil szervezetek is -  ma már a legnagyobb hatású társadalmi szereplők közé léptek elő, így a szervezetek életében a változó környezet és a változó társadalmi értékek miatt egyre hangsúlyosabbá, kikerülhetetlenné válik:

  • a párbeszéd,
  • a felelősség,
  • a fenntarthatóság és
  • az etikus, értékelvű magatartás.

A gazdálkodási kultúrának része kell, hogy legyen az elkötelezettség és a felelősség is.  A mai fejlett piacgazdaságunkban a fogyasztói döntéseket már jelentős részben befolyásolja az, hogy egy vállalat mennyire működik felelősen, mennyire figyel oda a természeti és társadalmi környezetére.

A vállalati iránytűnek nélkülözhetetlen eleme a társadalmi felelősségvállalás.

A felelős működés segíthet:

  • a kockázatok minimalizálásában,
  • növeli az elismertséget és
  • építi a fenntarthatóságot.

Nem csak a vállalat számára, hanem a közösség és a környezet számára is.

A vállalatok felelős működése ma már az adott vállalati márka sikerének az egyik igen fontos tényezője.

A társadalmi felelősségvállalás és az aktív segítségnyújtás a cég munkavállalóinak életében és partnerei számára is meghatározó.

Kérje tanácsunkat, hogy cége példaértékű magatartást és a hozzá a kapcsolódó nemes tevékenységeket valósítson meg!

KARITATÍV PROGRAM keretében a csapatnak lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját kezűleg, tevékenyen segíthessen a rászorulókon: játszótér- és vadetető-építés, közterek, közhasznú intézmények, alapítványi tulajdonok felújítása.

Ennek köszönhetően a csapat egy olyan közös élményt és maradandó értéket tudhat magáénak, amely tartósan megalapozza a csapatidentitást a résztvevők számára. Örömmel vállaljuk a program megszervezésén és lebonyolításán túl a híradást is nemes eseményükről!

Egy karitatív program után:

”Nagyon jó volt a pénteki nap, én személy szerint nem azt éreztem, hogy adtam, hanem azt, hogy kaptam. :)
Ez a munka nekünk is egyfajta terápia volt, összefogás egy jó cél érdekében, mindemellett pedig igazán jól éreztük magunkat. Örülök annak, hogy a mostani anyagias és személytelen világban vannak még ilyen emberek, akik ezt az alapítványt működtetik, illetve a munkájukat segítik. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek az eseménynek és köszönöm a lehetőséget!
A következő idézet mindent elmond: :“Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít.” (Ralph Waldo Emerson)
Kívánom Nektek, hogy kapjatok még sok segítséget a munkátokhoz és legyen erőtök a folytatáshoz!
Szeretettel: Évi”

"Szeretném megköszönni a kedves soraidat és azt a szívből jövő segítséget, amit mind a program szervezése, mind pedig a lebonyolítása során kaptunk Tőletek!

Nagyszerűen éreztük magunkat, és jó volt látni a csapatot, ahogy lelkesen dolgoztak – és a nap végére jólesően elfáradtak."

“Szeretném megköszönni (nyugodt szívvel mondhatom, hogy a többiek nevében is), hogy Nálatok tölthettük a pénteki napot. Mind a személyetek, mind a környezet, ahol dolgozhattunk egyszerűen csodálatos volt, még ma délben is a péntekről beszélgettünk a kollégáimmal, annyira felemelőnek találtuk. Nagyon tetszett a lovak, az állatok közelsége, az, ahogyan vártatok minket, az egész hangulat nagyon családias volt, úgy éreztük, mintha hazaértünk volna. El is tudom képzelni, hogy ez a környezet és a személyetek pozitívan hat a betegekre, ha ránk ilyen hatással volt. :-) Lehajtom a fejem a munkátok előtt, mert ennek kézzel fogható haszna van, jobbá teszitek acheter viagra vele a világot.
Minden elismerésem a Tiétek, mert amellett, hogy nagyon kemény a munkátok, még lelkileg is nagyon megterhelő lehet. Ugyanakkor hatalmas lehet az öröm, amikor láthatjátok a fejlődést egy-egy beteg gyermeken, vagy felnőttön.
Nagyon jó volt ilyen embereknek segíteni, ha csak egy keveset is. Én személy szerint nagyon sokat kaptam ezen a napon, ha tehetem, igyekszem majd tartani a kapcsolatot Veletek és megpróbálok Nektek segíteni, ahogyan tudok.
Üdv, Dóri”

"Nagyon köszi még egyszer a lehetőséget, számomra igazán megindító élmény volt ott lenni Nálatok. Nagyon sok sikert kívánok, és ha hallok valamilyen lehetőségről ami számotokra fontos lehet, igyekszem majd szólni!
Üdv, Marci"

 

Elérhetőségek

Venna Kft.
1088 Budapest,
Rákóczi út 11.

30 / 760 – 21 23
info@venna.hu

Facebook

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Nem azért mert illő példát mutatnunk, vagy trend beállni e nemes sorba, hanem mert akarjuk és tettük is mindig – hol így, hol úgy... Idén a Paci Doki Alapítvány missziójának beteljesüléséhez nyújtunk kiemelendően segítséget. Az alapítvány rászoruló sérült (sajnos és/vagy), oxigénhiánnyal született gyermekek fejlesztésén szorgoskodik csodás eredményekkel, felnőtt depressziósok terápiáját végzi új és igen sikeres utakon járva… és számos babára vágyó leendő anyukának nyújtott már segítséget – mindezt ingyenesen, paci doktorokkal és a csodák száma napról napra nő…
Érdemes: www.pacidoki.hu